tweety

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Fotografovanie

je pre niekoho len sposob zachytenia momentalneho okamihu

lenze je zaujimave, ze s fotografiou sa stretavame prakticky dennodenne a vsade.

Tento piatok trinasteho som zacala s ocakavanim hnusneho dna, pretoze uz od rana prsalo. Nahle som si vsak uvedomila, ze ziadne hnusnosti ma ani nahodou necakaju a vlastne sa mozem dokonale tesit, pretoze vecer cestujem do Lutonu do Red Dot Gallery na vystavu.

Bystri pochopili, ze fotografii:). Ta najvacsia udalost je, ze bola vystavovana aj jedna moja fotografia z cyklu Ranne zahradne studie. No a pre mna bola najvacsia udalost zoznamenie sa s profesionalmi a profesionalkami. To by som nikdy neverila, ze su z 98% normalni ludia, nenamysleni a nakloneni kazdej diskusie. Dve percenta tvoria dve "damy fotografky", ktore sa len prechadzali dookola s pohladom hovoriacim :nikto mi tu nesiahate ani po clenky. Zvysok vsak boli prenesmierne zaujimave bytosti s osobitnym zmyslom pre humor.

Po tradicnej uvodnej reci a prestrihnuti pasky a gratulaciach sa preslo k samotnemu komentovaniu vytvorov autormi. Pri mojej fotecke som bola nervozna a seriozne sa mi klepali kolena. Nemavam tremu, lenze je tazke netremovat, ked na mna pozerali ludia, co sa do kumstu rozumeju a fotili ma ludia od novin a jeden horlivec o celej udalosti evidentne pisal clanok, lebo nahraval kazdeho na diktafon. Zazrakom z nebies som to vsak zvladla a dufam, ze aj s pomerne malym mnozstvom gramatickych chyb:).

zaverom len tolko- chodte za svojimi snami. Nenechajte sa odradit prekazkami ani hlupostou ostatnych ludi. Ja som zacala fotit v juli 2005 a uz som mala svoju prvu vystavu. Som priamym dokazom:)


vecerne zamysli:) | stály odkaz

Komentáre

  1. gratulujem :o)
    ...je niekde na webe pisane o tej vystave? rada by som si o tom nieco precitala :) btw. gartulujem a prajem vela prijemnej prace s fotografovanim
    publikované: 15.01.2006 00:30:16 | autor: dreadka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ano, ale neviem, ci je tam
    uz aj obrazovy material. Myslim, ze su zatial len pismenka, ze co a ako. Lebo kuratorka vystavy este len vcera vsetkych fotila:), takze kym to hodi na internet. Alebo ze by uz skocila do roboty aj v sobotu?:) Asi skor nie. Slubovana webka: www.uc9.md.e2bn.net
    publikované: 15.01.2006 00:43:26 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. aha
    a este som zabudla dodat, ze treba kliknut nalavo na cervenu bodku v modrom kruhu. A fotky tam zatial nie su:(. Ale budu!:)
    publikované: 15.01.2006 00:44:49 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. :))
    vyborne, ked si plnime sny
    publikované: 16.01.2006 08:53:35 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. NOVINKA!!!
    pre dreadku: uz su tam aj fotky. Po prekliknuti sa na cervenu bodku treba kliknut na ONE, ako nazov vystavy a tam su fotky:). Prve dve su moje:)))
    publikované: 16.02.2006 22:25:20 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014