tweety

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Svieti a dufam v to, ze este aj cez vikend bude

mesiac:) Ale hlavne to slnko, ktoreho si tu, na uprsanom ostrove uzivam tak malo.

    Rano som sa prebudila do uzasneho postrehu- slnko mi svietilo priamo do oci nastojcivym presviedcanim, ze uz treba vstavat. Hm, ale zeby som sa uz od siestej potulovala po dome? Zatiahla som roletu a pospala si o kusok dlhsie. Asi o desat minut, kedy mi prisiel jeden z chalanov oznamit, ze potrebuju urobit ranajky, kedze dnes maju ranny trening a zufalo nestihaju. POtesive!:)

Co ma potesilo viac boli slnecne luce v kuchyni. Nic nie je krajsie ako ranne zltkaste svetlo, dodavajuce aj takym prozaickym veciam ako hriankovac a cajnik nadprirodzeny, krasny nadych.

Okolo obeda som to uz nemohla vydrzat  a vybrala som sa na plavaren- len 30 minut chodze od domu a kedze cez obed chodia plavat iba biznismeni na desat az dvadsat minut pocas prestavky, povacsine som mala bazen sama pre seba. Uvodna hra na najdenie-skrinky-s-klucikom-ktora-sa-da-aj-zamknut, sa skoncila v moj prospech. Skrinka sice bola na samom konci chodby, ale bola moja aspon na dane dve hodinky:).

Zakazdym, ked som ponorila hlavu pod vodu, citila som sa ako v inom svete, svete vonajucom chlorom (z ktoreho mi odstavaju vlasy na vsetky strany), modrom a tichom. Fantasticky pocit. Voda nikoho neposudzuje. Vode je jedno, ci mas plavky v celku alebo vseodhalujuce bikinky (z logickych dovodov na plavarni zasadne pouzivam prve spomenute- ked uz sa maju nejake znicit od chloru, nech su to radsej nudne modre celoplavky). Voda ta netlaci, aby si plavala rychlejsie alebo pomalsie. Vode je vsetko jedno. Tak dobre som sa v bazene citila, plavala som az kym ma nezacali palit svaly. Vtedy kratky oddych a opat spat do toho makkeho dobrodruzstva.

CEstou spat som tapkala bosymi nohami v zabkach. Mokre vlasy mi povievali okolo tvare a zanechavali tmavomodre pramienky na modrych satach. Slnko ich vysusalo svojimi dotykmi a pohladeniami. Vytahovalo povodnu gastanovu farbu vlasov a vymienalo ju za zlatistu...

Na tvari mi este stale ziari usmev. Taky slnecny. I ked uz vyliezol mesiac a je uz nacim sa pobrat do postele, kedze od polnoci mi bude svietit priamo do oci.

Drzim si palce, aby bolo krasne aj cez vikend. Planujem vylet:).


vecerne zamysli:) | stály odkaz

Komentáre

  1. Držím ti tiež palce
    Nech ti ten výlet vyjde!
    publikované: 11.05.2006 23:23:58 | autor: Maroško (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Asi
    si ma inšpirovala ... už stráááášne dávno som nebola na plavárni :o))
    publikované: 11.05.2006 23:31:44 | autor: laskonka (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. tweety,
    mne keď ranné lúče svietia do kuchyne, vidno, že je neumyté okno.... a dúfam, že bude svietiť, mám toľko doháňačiek v záhrade.... prajem krásny slnečný víkend
    publikované: 12.05.2006 07:14:45 | autor: germa (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. germa
    uz si ako moja mama:) starostit sa o okna. Co tam po oknach, ked je vonku krasne. Okna sa nezmenia za polovicu dna- to so slnkom je to komplikovanejsie: za polovicu dna moze liat ako z krhlicky. Preto treba vytazit z pekneho dna a potom premyslat nad oknami:).
    Dakujem, aj tebe prajem uspesne vikendove zahradnicenie:).

    publikované: 12.05.2006 13:18:57 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. laskonka
    tak vytiahnut plavky a horsa na Zatvor zaplavat si:)
    publikované: 12.05.2006 13:19:29 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. :o)))
    bývala som na Zátvori, keď tú plaváreň otvorili - za prvý rok som tam bola aspoň 100x. Odkedy som sa z tamtých končín odsťahovala, nebola som tam ... ale myslela som práve na túto plaváreň, keď som včera v noci písala svoj koment :o))
    publikované: 12.05.2006 13:37:13 | autor: laskonka (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. :))
    jeeej, tweety, aky krasny modry den si dnes mala :))
    ani ja som nebola dlho plavat :(
    dufam, ze vikend sa vydari
    publikované: 12.05.2006 13:50:28 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. sestrička,
    nech ti tento víkend výjde aspoň dvakrát tak dobre, ako opisovaný deň
    publikované: 12.05.2006 22:35:24 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014