tweety

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Ako zahnat nocne prisery

Postrehla som zaujimavu vec. Nikto nie je taky vynaliezavy ako deti od 7 do 10 rokov, ked maju ist do postele.

Ich fantazia zacne pracovat na 200%. Vselico sa vtedy javi ako vyhodna zamienka: od strasidiel v skrini po moznost nefunkcnosti poplaska (a z toho vyplyvajucej lupeze domu a ukradnutia daneho dietata).

Dnes som nasla novu moznost argumentacie- prislub zajtrajsieho vyletu. A takisto som dietatu zavesila nad postel dreamcatcher a vysvetlila, ze to mu urcite zachyti vsetky zle sny. Jedina vyhoda, ze v tomto veku su este pomerne dovercive a  nie je take tazke ich na nieco nahovorit. I ked zalezi od toho, aku maju naladu:))).

Mozno to bude tym, ako sa od malicka radi strasia- medzi surodencami, starsi hovoria mladsim, ako strasne pochodia ak zjedia ich cokoladu alebo ak sa im budu snazit citat dennik. No a detska predstavivost si vsetko pretransformuje do obrovskych rozmerov:). Prave mi prislo najmensie dieta oznamit, ze za dverami je velky pavuk a pokusa sa uhryznut mu nohu. Vezmem velku metlu a pojdem ho inteligentne vyhnat- stylom, robit za dverami zvuky, "akoze bijem velikeho pavuka":). Nastastie to nemusim vysvetlovat ich rodicom- ti sa na tom vzdy len pobavia prenesmiernym sposobom, ako oducam deti bat sa. Najlepsia moznost- zazat v izbe a poukazat na nemoznost ukryteho nebezpecenstva. Hm, avsak zazinat v izbe o pol desiatej vecer:(.

A kto zazne v izbe mne, ked budem mat nocnu moru?:)


vecerne zamysli:) | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014