tweety

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Preco to nechapes?- rozriesenie (Tony, toto je dany clanok!)

Mozno konecne pochopil!

Hura, citim sa taka volna, konecne mozem slobodne dychat a nestrasi ma jeho tien. Konecne viem, ze moje kroky vpred boli rezolutne a spravne. Konecne nenajdem doma stres a vyhrazanie sa.

Som novy clovek- uz dlho. Rozhodnutie odist do Anglicka stalo vela, ale dalo mi este viac. Rozhodnutie rozist sa bolo tazke. Nekonecne rozhovory, nekonecne emaily a esemesky (ach ako som ich znenavidela!), nekonecne obavy, ze kamkolvek sa pohnem, narazim na neho. Anglicko je dostatocna vzdialenost, ktora mu to mala vyjasnit uz v lete. Nestalo sa- po mojom navrate na letne prazdniny bol stale rozhodnuty ziskat ma spat ,bez ohladu na moje protesty alebo moj nazor. Vtedy som si myslela, ze je chyba vo mne, ze nie som schopna byt asertivna a spravne formulovat, o co mi vlastne ide.

Chyba nebola vo mne. On je rozmaznany myslienkou, ze svet sa onho postara. Avsak, DOBRE RANO! Svet sa stara len sam o seba, v tejto spolocnosti sa musis naucit plavat medzi zralokmi (tak dobre, az nadobudnes pocit, ze ti rastu ziabre a chrbtova plutva) a s vlkmi vyt (vo viacerych stupniciach aj pri tuhych mrazoch). Cim skor sa to naucis, tym lepsie pre teba.

Naucila som sa. Nebolo neskoro. Stacilo zacat a potom sa nevzdavat. Zelam to aj jemu.

Odkaz svetu: a nemam alergiu na srst alebo slanu morsku vodu!:)

:o)


be real | stály odkaz

Komentáre

  1. citujem: "Naucila som sa. Nebolo neskoro.."
    ako sa hovori, nikdy nie je neskoro. a to plati aj v tomto pripade.. fakt nie je nikdy neskoro, len cim neskor, tym to bude tazsie. ale inak som rada, ze si sa z toho dostala, prezivala som nieco podobne, ale to je uz iny pribeh, mozno ho raz uverejnim..
    publikované: 05.12.2005 14:55:54 | autor: certica (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. :-)
    Blahoželám!
    :-)
    publikované: 06.12.2005 06:42:29 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. Nie vsetko je take ako sa zdaaa...
    Laska boli, najma ak clovek velmi lubi a zrazu ju strati... v snahe zachranit si stastie mozno robi chyby, ale cas vsetko vylieci...vsetko si opisala len z tej tvojej strany ( a dost nelichotivo)...zamyslela si sa nad tym, ako to vsetko prezival on? Ako malo si ho poznala...a ako velmi si mu ublizila - avsak kazdy raz prezije sklamanie a tieto pady posobia ako posilnenie a poucenie... pre buducnost...ale netreba zabudat na to, ze kazda minca ma dve strany a nic nie je take ako sa zda... je to potom nefer voci tomu druhemu...
    publikované: 10.04.2007 19:16:03 | autor: lionka (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014