tweety

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

novy rok, tradicna to tema

pre kazdeho, v prve dni...

...lenze potom pridu dalsie vsedne dni so svojimi radostami a starostami. Ako sa vysporiadat so susedom, preco meskaju ranne autobusy, kde sa daju zohnat skripta za zdravu cenu a nie zbytocne premrstene. Pre niektorych to budu aj otazky naucenia sa stohov uciva ku skuskam- ved kto by si napisal vsetky predterminy v decembri, ked aj v januari je cas, vsak?:)

Mam taky postreh ku oslavam. Vcera som ich stravila na internete, visiac na chate a inych konverzacnych linkoch. To by clovek neveril, kolko inych zufalcov tam trcalo a rovnako ako ja dufalo, ze nebudu sami. Niektori boli sami vlastnym pricinenim, lebo sa odizolovali, niektori su v zahranici (zahrnam sa:) ), niektori prosto zavisia od chatu:o). Ale po troch hodinach a niekolkych vela vela pismenkach mi bolo lepsie. Uz som sa nerozplakala nad kazdou esemeskou z domova- a ze mi ich prichadzalo hodne hodne hodne, Uz som sa nelutovala, ze som si vybrala najhorsi mozny datum na odchod. Uz som sa nezastrajala utopit sa vo vani alebo zavriet sa na cely den do vlastnej izby. Uz som to bola opat ja.

Komunikacia je nesmierne dolezita. Nejde ani tak o to, ci je internetova, telefonna, esemeskova alebo v reali prebiehajuca, medzi ludmi. Podstatne je, ze  prebieha. Na tomto mieste by som sa chcela podakovat mojim vcerajsim komunikantom: Eros_12, smutnucky74 a ostatnym. Odpustte, ak som zabudla mena. Ale vy sa spoznate, ak sem zabludite. Vdaka vam nebol ten Silvester az tak velmi na shit.

Dnesok som v ramci hesla: Ako na Novy rok, tak po cely rok, stravila v pyzame. Nebolo dvakrat co robit, tak som sa ani neunuvala obliekat. Potichucky som prechadzala domom, citala, pisala listy, vybalovala kufor... Uzivala som si kazdu jednu cinnost, akoby som ju robila po prvykrat v zivote. Je to zvlastne...

Mam rada zaciatky. Milujem zacinat novy dennik, suchotanie prazdnych stranok papiera, cakajuce na zapisanie...Milujem zmontovanie novych policiek, ukladanie starych veci na ne... Milujem nove CDcka, pocuvat ich najskor do oblbnutia zmyslov a postupne ich cim dalej, tym viac ocenovat...

A mam rada kazdy zaciatok roku. Aj tohto.

Vsetkym vam, blogerom a blogerkam zelam KRASNY NOVY ROK! Plny zazrakov, optimizmu a splnenych priani, dosiahnutych cielov a vybojovanych bitiek. Nech si mozete 31.12 2006 povedat- nuz, ved to bolo aj celkom fajn.

P.S.: Osobitne zdravim Davida, laskonku, zeixxy, certicu666, modroocka a milosa. Dakujem za prijatie a vase cenene komentare k mojim vylevom:). Len tak dalej. :o)))


kazdopadne | stály odkaz

Komentáre

  1. Ahoj !
    Všetko najlepšie po celý rok. Veľa šťastia, lásky, zdravia a nech sa ti podarí všetko, do čoho sa pustíš.
    publikované: 02.01.2006 06:34:43 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. ano
    komunikacia je dolezita zvlast vtedy, ked sa clovek citi osamoteny
    publikované: 02.01.2006 11:23:10 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014