tweety

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Pokojny vecer na vrsky padal

na sive polia, v poslednom luci starootcovska horela rola...:) Ale nie o roliach a slovenskej poezii som chcela

Moj povodny namet bolo napisat clanocek o teme, ktora ma naozaj zaujala v tohototyzdnovych Times-och a bola som nou natolko rozculena, ze som dokonca napisala ( v anglictine!!!) reakciu autorovi:).

Ale pretoze je sobota, vlastne uz nedela rano, rozhodla som sa, ze to odlozim na iny den.

Konecne som sa po pomaly troch dnoch dostala k pocitacu a tympadom aj ku kusku casu pre seba. Co na tom, ze je cosi po polnoci? Co na tom, ze vonku prsi? Je tam tepla noc. Nenapisem, ze vonia jarou, pretoze nevonia. Jar nevonia. Vonaju listy, pokosena trava, zem, kamene, dazd... Neidentifikovatelna vona ako vysledok mixu je pre kazdeho nesmierne specificka. Tak teda, vonku vonia dazd na macacich kamienkoch pod oknami.

S pozitkom som sa zahlbila do mojich oblubenych blogov. S potesenim zistujuc, ze David opat raz prisiel:) a aj nieco napisal:)  . Ano, priznam sa verejne a bez hanby, ze uz mi chybali tie jeho clanocky.

U Hoga sa opat raz rozputala vasniva diskusia- ja nesmiem chybat! Opat raz som sa zapojila, dufam, ze ma niekto nevykopne z tejto mojej oblubenej krcmicky.

Lucka ma velmi potesila spomenutim mojho mena v dakovnej listine- este raz DAKUJEM, necakala som to:).Nebudem to opat rozmazavat, aby sa nahodou Lucka necervenala, ale opat a znova ju musim pochvalit za jej nazory a prispevky do diskusii- vyspele na 15rocnu kocku!:)

Laskonka sa opat raz rozbasnila- juj, laskonka mila, tvoje basne, to je kus poezie, pre ktoru mi nie je luto cakat a cakat a cakat, kedy ta opat raz kopne muza:).

Cvi mi dodala inspiraciu na dalsie premyslanie- to ja rada, premyslat ma bavi, len to nesmiem prehanat:).

Lulline prekrasne metafory a obrazky vo mne vyvolali male slnecne erupcie. Vdaka Lull, je to skutocne prijemne, taka slnecna fantazia v dusi.

Mirec, tvoje postrehy z dennodenneho zivota "za hranicami" ma vzdy udivia. Sposob, akymi ich podas je nieco, co by som do chalana rozhodne nepovedala:))).

zistila som vlastnu neschopnost a neerudovanost. Nie som analyzator ako niekto, nie som basnik ako niekto iny, nie som zurnalistka ako niekto dalsi, nie som spisovatelka ako niekto dalsi po dalsom...

Ja som len ja. Sem- tam pisem, vacsinou vsak fotim, to je take moje male majstrovstvo. Vela uvazujem a premyslam nad vsetkymi vecami. Vela sa smejem - rada, a ked je comu. Dokazem aj plakat- niekomu na ramene ale aj spominane rameno poskytnut a poplakat si s clovekom, ktory spolocnost v placi potrebuje.

Autorsky sa prejavujem tu na blogu, ktory sposobil, ze som v sebe objavila skrytu schopnost obcas nieco aj napisat a obcas mat aj citatelov, ktori to okomentuju.To nie je az take zle:). V podstate som uspesna. Nemam cez 2000ku navstev:). Neprahnem po uspechu. I ked je to mila vec.

 

Mam vsak pokojny vecer...


kazdopadne | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    kazdy sme iny a to je krasne a pestre

    ja si zase rada precitam u teba, co sa deje za hranicami (vsednosti) a obrazky mam tiez strasne rada, preto dakujem, ze sem prispievas :)

    publikované: 26.03.2006 22:38:09 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. tweeety
    ja mam prave dnes 3000 navstev, ale to nie je to, co ma berie.
    SOM STASTNA AKO BLCHA, ZE MAM NOVYCH KAMARATOV!!!
    Skoro rodinu.
    Vsetkych vas lubim!
    publikované: 26.03.2006 23:17:36 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. :o)
    Prečo toľká sebakritika? Vravíš že sa necítiš byt dostatočne fundovaná, aby si mohla analyzovať rôzne udalosti? V tom prípade by si si mala prečítať svoje článočky. Prečo sa s niekým zrovnávť? To čo píšeš odkrýva tvoje vnútro, cítiť ľudské teplo a to sa dnes už nevidí. A navyše vieš úplne dokonale analyzovať svoje pocity a podať to okoliu. Preto hore hlavičku a ďalej nás teš svojou tvorbou čí už písanou, alebo vizuálnou. Máš talent. :o)
    publikované: 27.03.2006 00:26:46 | autor: solto (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. ach tá slovenská robota
    v poslednom lúči starootcovska horela rola
    a hasičov nikde :(


    publikované: 27.03.2006 10:06:01 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. Najmilšia tweety
    kvôli Tebe a Tebe podobným na tomto blogu sa rada nechám kopnúť múzou a rada niečo vymyslím :o))

    ... a sľubujem, budú ešte básničky ... a aj iné výtvory ... :o))
    publikované: 27.03.2006 10:53:23 | autor: laskonka (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. tweety, že ty si len ty? ak vynecháš LEN
    tak máš 100%-nú pravdu. aj keď sme si v mnohom podobní, úžasná na každom človeku je jeho jedinečnosť. tvoje články, komentáre a diskusné príspevky rád čítam a na svojom blogu na ne i rád odpovedám, lebo je v nich mnoho postrehov a podnetov. a ver, že U HOGA si vždy vítaný štamgast. :-)))
    publikované: 27.03.2006 11:08:24 | autor: hogofogo (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014