tweety

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Rozhovory

dnes je nieco vo vzduchu. Najprv narazim na clanok Mexicanky, potom na Strange girl a teraz tu pisem svoj. Tolko inspiracie. To musi mat nieco s numerologiou alebo podobnymi blbinami.

A samozrejme to nieco ma so zovnajskom. Kupila som si dvojo plaviek. Dvojo bikin- jedny ziarivejsej farby ako druhe. Uz sa vidim "lehce pohozena" na plazi alebo na kamienkoch pri Seneckych jazerach. Na oci si zalozim slnecne okuliare a budem sa tvarit, ze ma nic na svete nezaujima. Mozno este tak kniha, ktoru budem citat. Alebo ako vyzerat dobre pri oberani pichlavych kamienkov z chrbta (uterak, deka? samozrejme ze si zabudnem:) ).

Som povrchna?

Vecer sa zajde na kratsi pokec do letnej zahrady alebo ineho zariadenia, ktore capuje kofolu ( v pripade, ze budem korculovat s mojou sestrou Teenagerkou) alebo na tequilu (v pripade, ze budem s Byvalkom alebo niekym, kto zostal zo starej "partie" a nemysli si o mne, ze som ta-co-odisla-a-zostala-namyslena-a-celkovo-mrcha).

Som povrchna?

V kazdom mojom mieste prechodneho vyskytu budu urcite aj jedinci opacneho pohlavia. Bude sa hodnotit, premeriavat vytahovym pohladom. Netvarte sa, ze neviete, aky to je- od korienkov vlasov po spicky topanok, zastaviac sa v prsnej oblasti. V pripade, ze je objekt otoceny chrbtom, zastaviac sa v oblasti zadku. Na zaklade vysledkov prieskumu, vyhodnotenie, ci sa priblizit alebo nie zostane na danom jednotlivcovi.

Som velmi komunikativne stvorenie. Takze komunikovat sa urcite bude. A uz zavisi na danom jednotlivcovi, ci premysli, co povie alebo sa bude snazit urobit zo seba macho man-a alebo zo mna husicku. Takisto sa rada hram, ale ako uz spomenula Strange girl, neocakavajte odo mna, ze som sprostunka. Mam svoju hlavu, a rada som ucastnikom konverzacie na urcitej urovni. Ak uz nema uroven, mala by byt aspon zabavna. A ak rozhovor nie je ani na urovni, ani zabavny, potom zdrham. V lepsom pripade. V horsom pripade dam tomu druhemu pocitit, ze nie je vitany a zachrani si svoj image, ak odide sam.

Ako mi povedal Byvalko- uz nic nepovedz, boli by to hlupe tlachy. Myslim, ze uz nic ine nie je potrebne dodat.

Venovane: vsetkym zaujimavym ucastnikom vsetkych rozhovorov a inak vedenych komunikacii (zahrnajuc bezslovnu, virtualnu, telefonicku, listovu a vsetky ostatne ine:)).

    

kazdopadne | stály odkaz

Komentáre

  1. vamos...
    ...to sme sa nejako rozbehli, baby...
    publikované: 29.06.2006 19:00:50 | autor: mexicanka (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. jooj tweety :-)))
    ani neviem ako sme sa k takejto sexisticky zameranej teme dostali, ale parada...hoci teraz som si precitala laskonku a jej clanok o malom bejby bol balzamom na dusicku....

    cosiii, nie si povrchna, v utorok po statnici, padim vonku k vode (plavky su sice modelom minuleho leta) ale aj tak nebudem robit komplet nic...doobeda sa budem opalovat spredu, poobede zozadu a jedine opacne pohlavie, ktore budem ochotna akceptovat bude Drobcov pes :o)))) nech je to uz tu!!!!

    a ak som povrchna, tak fuck off, aspon jeden den do tyzdna taka budem! :)))))
    publikované: 29.06.2006 19:57:38 | autor: strangegirl (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014