tweety

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Uz mam toho plne zuby!!!

Ludia robte nieco s tymi reality show!

Co je zaujimave na tom, ako si niekto holi nohy v priamom prenose??? Alebo ako sa celebrita snazi dostat z ostrova, na ktorom jej v podstate nic nechyba, iba zvycajny komfort? Dobre, nie je tam virivka a osobny maser, ale tak sme predsa v prirode, nebudem sa rozculovat nad nepritomnostou elektrickeho prudu.

Prave zacinaju nove serie Lost, I’m a celebrity- get me out of here a Big Brother. Uz len tie castingy su teda humor co pozerat- co ma kto poskytnut. Ale vsetci to zeru! Nanestastie, dnes som sa tomu nemohla vyhnut, lebo som si robila nieco k veceri a chladnicku mame iba v kuchyni (neviem, ci by som si taku mensiu mohla nainstalovat u mna v izbe:))) )  a domaca zrovna pozerala I’m a celebrity... SOMARINA!!!

Neviem neviem, preco su ludia voci tomu taky vyteseni. A po navrate na SVK ma caka z kazdej strany utok VyVolenych:(. Lebo ako som stihla postrehnut, vsetci sleduju kto s kym ako a kde.

Odpadkova kultura.

Kde sa podel zdravy zmysel pre dobru knihu po veceroch alebo kvalitnu hudbu v ktoromkolvek obdobi? To som jedina, ktora sa tesi z novej knihy a pohodlneho kresla? Jedina, ktora si precita Tolkiena, Pratchetta alebo Wilda aj styrikrat? Jedina, ktora je ochotna dat za dobre CD aj £18? Hm Hm Hm... NErada sa citim osamotene:(. 


vecerne zamysli:) | stály odkaz

Komentáre

  1. uz to tu tusim niekto pisal,
    ze tieto hovadiny, ktore nesledujem, vrati tych, co to nemozu pozerat, ku knihe. No, priznam sa, vcera som toho moc nenacital, vlastne vobec nic, pretoze som telku pozeral. Ale reality to neboli.
    A nie si sama, ja som minule len nahodou vosiel do knihkupectva a vysiel s 5 knihami...:-)
    publikované: 22.11.2005 08:04:55 | autor: bowden (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. preco sa rozculujes
    Ak ta to nebavi tak to nesleduj, je to tvoja volba. Ak chces citat knihu, tak ju citaj, je to tvoja volba. Preco nadavas, ze: "Co je zaujimave na tom, ako si niekto holi nohy v priamom prenose???", kto ta to nuti sledovat, poznas tie tlacidla na dialkovom ovladaci, ktorymi mozes prepnut....

    Mne tieto vykriky pripominaju moralistov, ktori po nociach cez dalekohlad z tmy pozeraju na svojich susedov z oproti ako sa vyzliekaju a pri tom nadavaju, aky su ti druhi tam nemoralni...
    publikované: 22.11.2005 10:26:22 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. dmiba
    veľmo pekne
    publikované: 22.11.2005 10:56:19 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. dmiba
    nerozculujem sa. Len komentujem, ako ludia bez ohladu na narodnost osprostievaju. A ak si to precitala cele, hm, zistis, ze som to dobrovolne nepozerala. Poznam tie gombiky na ovladaci:)
    publikované: 22.11.2005 13:48:59 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. .
    :-)
    publikované: 22.11.2005 13:56:59 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. som muz a nie zena :))
    Ale podme spat k tomu, ak niekto iny pozera RS, je to jeho volba, ko je tvoja volba pozerat knihu. Zabilo niekoho sledovanie RS? Zatial pokial viem nie a preto ich nikto nestavia mimozakon ako nestavia mimo zakon jazdu autom, a pod.
    Titulok: "Uz mam toho plne zuby!!!" mi nepripada ako komentovanie... ;) a neverim, ze cestou do chladnicky si kutikom oka mohla vidiet nejake hoelnie noh, takze nevidim dovod nepriznat, ano chvilu som sa zastavila, chvilu som sa pozerala a nepochopila som vo co go?
    BTW. Neber to osobne, ale preco kritizovat nieco, co popri nas preleti a strati sa v case... ;)
    publikované: 22.11.2005 16:45:10 | autor: dmiba (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014