tweety

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Stafeta Styri veci- Four Things

v prvom rade- vdaka David! Ked uz nic ine, sa pobavime:). V druhom rade- len pevne dufam, ze sa to tu rozmohne natolko, ze to neskonci pri mne:))).

No a ideme na to:

Four things - štyri veci

Štyri zamestnania:

1. au-pairka: zamestnanie momentalne a vidi sa mi, ze trvale az do leta:).

2. promoterka: jedno z mojich oblubenych zamestnani. Naucilo ma komunikacii so zamestnavatelom aby som dosiahla co chcem bez toho, aby sa sef citil ukrateny:).

3. uvadzacka v kine: dalsie z mojich oblubenych zamestnani. I ked nie vzdy. Fantasticke v zmysle aktualizovania mojej zaluby (filmy), horibilne v zmysle dlhych nocnych sicht a skoreho ranneho vstavania do skoly (po tej dlhej sichte)

4. kolporterka: absolutne nenavidene. Asi preto som v nom zotrvala len tyzden:).

Pokracovat by som mohla dalsim zoznamom. Ako studentka som vystriedala nekonecne vela zamestnani, zda sa, ze asi kazdy student ma tento ekonomicky problem.

Štyri filmy, ktoré môžem vidieť stále dokolečka

1. Amelia z Montmartu (Fableaux du destin d’Amelie Pouline): deli sa s nou o prve miesto Bridget. Amelia je na pozeranie do nekonecna. Akonahle skonci, pretocim si pasku na zaciatok a pozeram znova:). Prekrasne scenerie mesta Pariz. Tento film ma inspiroval k prvej navsteve Pariza a prave hudba k tomuto filmu je to, co mi toto "mesto snov" pripomina.

1. Bridget Jones’s Diary: tak toto ma dokaze rozosmiat kedykolvek to pozeram (ci citam). A Colin Firth je prosto nekonecne sexy:).

2. 10 things I hate about you (10 veci, ktore na tebe nenavidim): priznavam, teenagerska komedia. Ale ako Heath Ledger je schopny spievat Can’t take my eyes of you... Uz len pre tu scenu sa mi to oplati pozerat zas a znova:).

3. Eternal sunshine of the spotless mind (Vecny svit neposkvrnenej mysle): kombinacia Jima Carrey-ho a Kate Winslet-ovej je velmi zaujimava. Carrey konecne ukazuje, ze vie hrat aj nieco ine ako len gumenny xicht:) a Winslet-ova sa uspesne odputala od titanicovskej slecinky. Lahodkou je vidiet Elijah Wood-a hrat zakerneho naruseneho typka a nie sladuckeho hobitka:).

4. Spirited Away: japonske anime, ktore je pre mna ta najlepsia rozpravocka. Svojim sposobom rozpravkova, svojim sposobom krasne uletena, svojim sposobom rozhodne nie pre deti.

no a moj zoznam pokracuje dalsimi vela filmami. Som totiz zaujaty filmoholik:). Nebudem tu vsetky rozpisovat- na poziadanie poskytnem dalsie udaje:).

Štyri miesta kde som žila

1.Trnava- milovana:)

2.Trnava

3.Ramsey- 5 mesiacov

4.Leicester- v sucasnosti.

Štyri obľubené televízne programy

1. Prison Break- fantasticka drama. Zacala som to pozerat minuly tyzden a som uchvatenaaa! A okrem toho ma hlavny predstavitel chraizmu na rozdavanie:).

2.M.A.S.H.: s ceskym dabingom. HAHAHAHAHAAAAAA! Spajaju sa mi s tymto serialom mile spomienky na vecery s mojim ockom, kedy sme na to spolocne zizali a REHOTALI SAAA!:)

3. Friends (Priatelia:) )- teraz to opat opakuju na dvoch staniciach sucasne. Ake to stastie:o)

4. Smallvile: tak okej, okej. Je to o Supermanovi, kym bol este dvadsiatnik. Je to trosku naivne. Je to sem-tam dooost predvidatelne. Oplati sa to pozerat kvoli Tomovi Welling-ovi.

4. Red Dwarf (Cerveny trpaslik)- britsky komedialny serial z prostredia vesmirnej taznej lode Cerveny trpaslik. Charaktery, z ktorych sa rinu slzy smiechu z oci a so situaciami, ktore sa iba vo vesmire daju vymysliet a uspesne zrealizovat. DOPORUCUJEM ako zaruceny trening na branicu, fantasticke!

Štyri miesta kde som bola na dovolenke

1. Pariz- najlepsia dovolenka dva roky po sebe. Jedno z miest, kde by som zila keby som mala na to prostriedky.

2.Hunstanton- ratam to za dovolenku, i ked to bol jednodnovy vylet. Bolo to vsak po prvy krat, kedy som videla more a aktualne sa v nom aj kupala. Neuveritelny zazitok, zostane mi to navzdy v pamati.

3. Liptovsky Jan- oblubene mestecko na rodinnu dovolenku. Niekto moze povedat, ze rodinna dovolenka moze byt len otrasna, mne sa s nou viazu krasneee spomienky. A ohromna svalovica sposobena ockovou tuzbou a naslednou realizaciou vystupu na vsetky okolite a dostupne kopce.

4. Senec- tak hej. Na letne prazdninovanie ako stvorene. Ranne korculovanie na hradzi, vecerne kupanie sa na Reci, polnocne ohnostroje... koncerty... stanovacky.... Senecke slnecne jazera, to je zlate miesto sveta so zlatymi ludmi.

Štyri obľúbené jedlá

1.Pitta chlieb so zeleninou

2.Kari kura

3.PALACINKY

4.Bryndzove halusky

a dalsie rozne, po vacsine indicke jedla a bezmasite zalezitosti. NIe som zaprisahany vegetarian, ale maso mi neberie:).

Štyri weby, kam chodím denne

1.www.gmail.com

2.blog.sk

3.www.google.com

4. online litterature- ta najlepsia stranka na akukolvek potrebnu literaturu v anglictine. Od Shakespeara cez kohokolvek na svete. Vsetky knihy on-line pristupne, v plnej verzii.

Štyri miesta, kde by som bol radšej, ako teraz som

1. Trnava

2. niekde na plazi, kde je teplo a svieti slniecko

3. v aquaparku. A v saune v Aulandii.

4. v kine na Brokeback Mountain

Štyri blogy, ktorým predávam štafetu

1. Lucia- lucy671.blog.sk

2. Freddiee- freddiee.blog.sk

3. slimak- slimak.blog.sk

4. Milos- sidor.blog.sme.sk

Tak to by bolo. Tesim sa, ked sa o vas dozviem, co budete chciet prezradit:).

 


postrehy z bezneho dna | stály odkaz

Komentáre

  1. fíííí ha
    Ako tak pozerám, tak čo sa zamestnaní týka, samá práca s ľuďmi.
    Tie palacinky si tam dávať nemusela. Celý som sa poslintal!
    :-)
    publikované: 02.02.2006 07:04:19 | autor: David (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. Liptovsky Jan
    nie je mestecko :)
    ale svahy Nizkych Tatier sa k nemu pekne naklanaju... je to velmi romanticke miesto, Janska dolina je pretkana jaskynami, v Jane je termalny pramen a tie vyhlady, ktore su z vrcholov kopcov, hmm, tie su nadherne
    publikované: 02.02.2006 09:00:58 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014