tweety

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Slecna, vy ste takaaa krasna!

a nemalo z nas sa zacervena:)

To som si opat mala co zacat, aku knihu citat. Vcera som z cistej rozpotase odlozila hrubu buchlu o fotografovani (momentalne sa prehryzam kapitolkou o svetle a tienovani) a oci mi padli na Portret Doriana Graya. Moja oblubena. Nie preto, ze to bolo povinne citanie (a jedine z povinneho citania, ktore vo mne skutocne vyvolalo aj ine ako len povinne otazky), ale aj preto, ze Oscar bol za svoje myslienky zavrety a odsudzovany => urcite na jeho knihach nieco musi byt:). A samozrejme ze aj nieco je. Jeho rozpravky su "ine" ako vsetky ostatne. Staci spomenut rozpravku o sebeckom obrovi, ktora poskytuje priestor na zamyslenie mladsim aj starsim.

Co je na Portrete take uzasne je, ze prinuti cloveka zamyslat sa o krase, umeleckom prejave, bohemskosti... Mna vcera nakopla ta myslienka krasy. Celu noc sa mi to premielalo v hlave- mozno aj z toho pochadzaju tie sialene sny.

Co znamena, ked muz povie, ze zena je krasna???

Povacsine je to na zaklade jej zovnajsku, lebo, aj ked sa niektori chlapi k tomu verejne nepriznavaju a sekaju intelektov, dlhe nohy, stihla postavicka alebo blondava hriva zaujmu kazdeho a je to cisty hypokritizmus tvrdit opak:). Preco je tento ideal tak siroko prezentovany v dnesnych mediach? Pri pohlade na Rubensove sochy ci malby a jeho plnostihle zeny ma clovek pocit, ze moderne casy su doslova "chore". Co uz je krasne na tych vystihlenych modelkach, ktore akoby pochadzali z ineho sveta? A predsa- mnozstva zien sa dennodenne trapia cvicenim, nekonecnymi dietami (ktore z 80% nefunguju) alebo sa uchylia k poslednemu rieseniu- PLASTICKEJ CHIRURGII.

Je to o vnimani ludskeho tela odlisne? Alebo o tom, co je v skutocnosti vnutri kazdeho z nas? Priklad: XY si mysli, ze ma velky zadok. AB jej pozadie obdivuje a mysli si, ze keby ho nemala, uz by to nebola ona. XY sa denne trapi pri pohlade do zrkadla- AB denne premysla, ako jej naznacit, ze by si s nou rad vysiel na veceru, kde by jej dosledne objasnil, ze nie jej velke pozadie ale jej charakter je to co vyzaruje von (typicke kaleraby:) ale XY to urcite potesi, tak preco nie). XY niekto pochvali vyber novych dzinsov, ktore sedia ako uliate i napriek "neidealnej" (38? 6-8 UK velkosti) velkosti. Je to vsak velkost pre realnu a nie IDEALNU zenu:). AB vidi, ze s narastom sebavedomia a ustupom depiek (ciste teoretizovanie) sa nanho XY viac a viac usmieva. A jedneho tepleho letneho vecera si vyjdu na dlhoocakavanu veceru:).

Osobitne by som si zobrala na musku komplimentovanie ako zaciatok konverzacie. Velmi ucinne, vekmi osvedcene. A pritom take plytke a priehladne. Co sa docieli komplimentom? Slecna, zena ma zo seba dobry pocit a nadobuda lahucky dojem, ze ma o nu druha strana zaujem. A pritom to moze byt cisto vykalkulovany pristup, sluziaci len na obmakcenie:)))))).LOL. Trosku feminizmu nezaskodi.

"Krasa spociva v oku pozorovatela". Oscarov vyrok, s ktorym sa plne ztotoznujem. Matka nikdy nepovie o svojom dietati, ze je skarede. Milenec nepovie o svojej milovanej, ze by mala uvazovat o plastike nosa. Ja budem vzdy tvrdit, ze moje sestry su prekrasne stvorenia a v nasej rodine je to prave moja teenagerka, ktora pomota hlavu muzskemu pokoleniu, ked dospeje:).

Co je pre jedneho krasne moze byt pre druheho skarede a vice versa. Plne uplatitelne najma pri nahlade na umelecke diela ci obycajne diela ludskych ruk. Je to vsak skutocne skarede? Nie je to len odlisne od toho na co sme zvyknuti?

Zakoncujem moje male pojednavanie o osobnej krase (vyzore) nazorom, ze nie je potrebna k tomu, aby bol clovek stastny. Pretoze to, ako clovek vyzera ho nepredurcuje k tomu, cim je. Je potrebna aj vnutorna "krasa" aby sme sa stali vyvazenymi osobnostami.

Howgh. Ako oslavu si idem hryznut do horkej cokolady:).

A co vy- muzstvo a zenstvo? Zhodneme sa?


postrehy z bezneho dna | stály odkaz

Komentáre

  1. tweety
    nejdem sa zhodovať. len chcem, že som včera dočítal The Picture of Dorian Gray, pričom mi kamoška vravela, že je to akoby o mne :)
    publikované: 07.04.2006 18:17:52 | autor: mŕtve nebo (e-mail, web, neautorizovaný)
  2. nezhodneme, tweety
    optimálne je, keď stretneš peknú slečnu a neutrpíš šok, keď otvorí ústa
    publikované: 07.04.2006 18:25:31 | autor: percy0 (e-mail, web, neautorizovaný)
  3. tweety, k tým komplimentom...
    určite je nemálo komplimentov vykalkulovaných a účelových, no sú aj komplimenty úprimné. a neverím, že žena nerozlíši jeden od druhého.
    a k tomu ideálu krásy... každá doba mala svoj ideál, no konkrétni ľudia ho nemusia zdielať. o každej žene sa dá povedať, že pre niekoho je najkrajšia na svete a podstatnou súčasťou krásy ženy je aj krása jej duše.
    publikované: 07.04.2006 18:30:15 | autor: hogofogo (e-mail, web, neautorizovaný)
  4. percy0, to je idealna, temer
    vysnivana situacia. Skoda len, ze nie tak lahko dosiahnutelna, pretoze niektore slecny mnozstvami mejkapu zakryvaju nedostatky charakteru.:(
    publikované: 07.04.2006 18:31:35 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  5. nebicko, a v com
    si podobny Grayovi? Pevne dufam, ze nie v tej psycho shyze na konci:)
    publikované: 07.04.2006 18:33:00 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  6. hogo, muzi
    byvaju neprekonatelnymi hercami, ked chcu dosiahnut svoje ciele. Niekedy su komplimenty skryte a nedaju sa odhalit, ci su uz myslene uprimne alebo hrane.
    Co myslis, preco je idealom tejto doby stihla dlhonozka?
    publikované: 07.04.2006 18:34:31 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  7. tweety, prečo štíhla dlhonožka?
    to teda netuším, môj ideál to nie je :-)
    publikované: 07.04.2006 18:36:55 | autor: hogofogo (e-mail, web, neautorizovaný)
  8. Mna napada iba jedine
    nesudit knihu podla obalu... a to stale plati... vonkajsia krasa nie je vecna, ani za pomoci chirurgov... paci sa mi, ked je nieco pekne, ale nemusi to byt bezpodmienecne aj krasne...:-)
    publikované: 07.04.2006 18:42:34 | autor: silvia (e-mail, web, neautorizovaný)
  9. často som počula,
    a dokonca pár krát aj ja vyslovila vetu: ten človek je taký škaredý, až je krásny... krása mu totiž vyvierala z očí, z jeho prejavu, z jeho správania sa k svojmu okoliu.
    publikované: 07.04.2006 18:48:41 | autor: murphy (e-mail, web, neautorizovaný)
  10. tweety
    komplimentom sa urcite lepsie zacina konverzacia medzi muzom a zenou. Nemusi to byt vyhradne komliment na zenin zovnajsok. A zo zaciatku, ci uz je uprimny alebo menej uprimny je jedno, pretoze splnil ucel a to je nadviazanie kontaktu. Je uz potom na jednotlivcovi aby vyselektoval komplimenty, ktore sluzia na vyuzite cloveka, alebo ci to niekto mysli uprimne.

    Ja osobne si nemyslim ze by idealom dnesnej doby boli dlhonozky (ak pod tym myslime vychudnute zeny). Moj nazor je, ze muzi uprednostnuju zeny, ktore moc nevytrcaju z radu. Urcite vsak nic im nezabrani otocit sa za dlhonozkou. :o)
    publikované: 07.04.2006 18:59:10 | autor: solto (e-mail, web, neautorizovaný)
  11. solto
    ja som si všimla, že muži sa radi otáčajú za dlhonožkami, ale za partnerky si vyberajú "obyčajské" baby. Možno preto, že tie obyčajské, aby medzi dlhomožkami zaujali, musia vynikať v niečom inom... v čom, to už je na vkuse a intelekte muža..., a možno aj preto, lebo tušia, že po boku dlhonožky by museli bojovať so širšou konkurenciou (netvrdím, že vždy oprávnenou).
    publikované: 07.04.2006 19:13:01 | autor: murphy (e-mail, web, neautorizovaný)
  12. murphy
    je vysoka pravdepodobnos, ze je to tak, ako hovoris. Nezriedka tie "najatraktivnejsie" dievcata maju muzi, za ktorich by clovek nedal niklak. Urcite muzi maju podvedomu obavu, ze o svoju atraktivnu partnerku budu musiet neustale bojovat a nechcu sa vystavit riziku, ze by o nu mohli prist.
    publikované: 07.04.2006 19:28:15 | autor: solto (e-mail, web, neautorizovaný)
  13. hogo, pretoze stihle dlhonozky
    na mna zizaju z kazdej obalky casopisu. Vo vnutri casopisu potom tie iste stihlonozky opisuju, ako sa naladuju akymkolvek jedlom, ako su nestastne z toho, ze su take krasne.... POKRYTECTVO! Jasne, ze jedia iba to, co im ich osobny kuchar uvari, pripadne dodrziavaju sebou stanovene (alebo inymi) pravidla, co jest budu a co nie. A ked nahodou prekrocia 300 kalorii, utekaju ako zdivene do posilovne:))).

    Nehovorim nic o takych, ktorym je "zhuru dano", ze ich metabolizmus pracuje nadsvetelnou rychlostou, takze sa nestarostia:).

    Avsak prave taketo krasavice sposobuju nam, "obycajskym" ako sa pekne vyjadrila murphy, tazku hlavu:). Mi povedz, ze ked ides len tak po ulici, charakter je to, co vytrca zo zeny:))))
    publikované: 07.04.2006 19:50:18 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  14. solto, lenze
    aj tie obycajky musi niekto objavit. Vies co som si vsimla ja? Ze obycajky maju vacsinou "obycajneho" partnera. Alebo potom opacny extrem- absolutneho Adonisa. Vtedy mi unika, ako je mozne, ze taka obycajka takeho "Adonisa" zbalila:))). Osobne by som nejakeho prenadherneho poloboha nechcela:), aby sa ostatne obracali a snazili sa ho zviest k nevere??:))))
    publikované: 07.04.2006 20:07:00 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  15. tweety
    vidis,to potvrdzuje iba moje slova. :o) Aj zeny si vyberaju racsej menej vyzivaveho partnera. Aby nemuseli superit s konkurenciou. To iste plati aj pri muzoch.
    publikované: 07.04.2006 21:10:39 | autor: solto (e-mail, web, neautorizovaný)
  16. trocha to naznačila murphy,
    a tu je môj súkromný skromný názor :
    vnútorná a vonkajšia krása sú spojité nádoby. Žiadna žena, ktorá je osobnosť, má sa primerane rada, nedopustí aby bola zanedbaná fyzicky. Tak ako pestuje svoj duševný život, pristupuje aj k svojmu telu. Ženy, ktoré vo mne zanechali silný dojem, vyznávali akúsi malú kalokagatiu. A neboli to žiadne modelky s mozgom Einsteina. Boli a sú to ženy, ktoré sú primerane inteligentné, sú vyrovnané so svojou genetikou, zdravo žijú, doprajú si dobré jedlo (s chuťou si ho vychutnajú), ale nepreháňajú to, venujú sa telesným aktivitám, nie preto aby vyzerali ako vychrtlé vešiaky, ale aby boli zdravé a páčili sa hlavne sebe.
    S vkusom vybrané oblečenie, pekná chôdza , príjemné gesté a vnútorná krása odzrkadľujúca sa v očiach,nenechá nás chlapov nikdy ľahostajných.
    To isté plati aj o mužoch...si myslím
    nejako som sa rozpísal :-)
    publikované: 08.04.2006 00:59:57 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
  17. phil, pokojne sa rozpisuj, cenim si to
    trosku by som slabo oponovala- preco sa potom vsetci muzi otacaju za tymi vesiakmi na saty a su uplne mimo z akehokolvek ich obrakzu v casopisoch???:)
    publikované: 08.04.2006 02:28:18 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  18. tweety
    ja sa za nimi tiež obzriem a aj som z nich hotový keď si prezerám obrázkový časopis, ale pri obede by som ich prizabil, keby sa oproti mne len tak šprtali v jedle, alebo by bez apetítu žuvali list hlávkového šalátu. Vytáčali by ma afektované gestá predvádzané na efekt a keď by pri otázke "čo zaujímavé čítala naposledy" odvetila, že ju zaujli nové trendy kabeliek v najnovšom Vouge, asi by som sa smiechu nezdržal.
    Ale ... pokiaľ tieto krásky, sú aj múdre a oplývajú dobrými vlastnosťami, klobúk dole. Lenže väčšinou zaujmú len prvým dojmom a pýtam sa...ako dlho vydržia s prvým dojmom ?
    publikované: 08.04.2006 03:16:17 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
  19. phil, dostatocne
    dlho na to, aby sa rozmnozili:))). Ale to len tak na okraj:). A zo zartu:).

    Myslim, ze kazdy muz potrebuje intelektualnu stimulaciu rovnako ako emocionalnu. Preto na svete musia byt dhlonozky aj inteligentky:)
    publikované: 08.04.2006 03:30:35 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  20. a niekedy sa príroda zahrá
    a spojí dva do jedného...
    Phil má pravdu, ak je žena inteligentná a zdravo sebavedomá, nedopustí aby bola zanedbaná. Stará sa o seba a nielen preto, aby sa sama sebe páčila, ale HLAVNE preto, aby sa dobre CÍTILA. Fyzická krása Ti je nanič, ak sa tak aj necítiš. Svoju vnútornú spokojnosť automaticky vyžaruješ aj navonok, a ako sa cítiš, tak Ťa aj okolie vníma. Nezávisle od toho či si chudá, či moletka, či si obyčajka, alebo dlhonožka. Podobne je to aj s vnútorným nepokojom...
    publikované: 08.04.2006 09:41:20 | autor: murphy (e-mail, web, neautorizovaný)
  21. murphy
    aj ty chces coto popisat o stihlych dlhonozkach?
    publikované: 08.04.2006 10:29:04 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  22. :o)
    niečo by som o tom vedela... :o)
    publikované: 08.04.2006 11:20:24 | autor: murphy (e-mail, web, neautorizovaný)
  23. murphy,
    takže štíhla dlhonožka? Postavy získávajú čím ďalej viacej na plastickosti :-)
    publikované: 08.04.2006 11:30:36 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
  24. andy
    ty tuším, že so svojim egom, pochybnosti typu "ako ma vnímajú iní?" vôbec neriešiš a myslím, že s tu diskutujúcich tiež s tým nemá nikto vážny problém, keď o tom vie diskutovať s potrebným nadhľadom :)
    publikované: 08.04.2006 11:43:45 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
  25. zabijem sa
    ked ma kazdy len miluje a obdivuje?
    Nemate niekto navod, ako sa tych polobohov zbavovat???
    publikované: 08.04.2006 12:07:53 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  26. andy, ja mám!
    :o)))))))))))
    publikované: 08.04.2006 13:00:51 | autor: murphy (e-mail, web, neautorizovaný)
  27. hm, vážení, zmeškal som kus debaty
    no prispejem svojou troškou: osobne neriešim problém v rovine "dlhonožka vs obyčajka". súťaže krásy nepozerám a obrázkové časopisy ma tiež nezaujímajú. hru na mediálnu manipuláciu proste nehrám. imponujú mi silné, tvorivé a súčasne citlivé ženy, ktoré vedia čo chcú, sú schopné postaviť sa aj konvenciám, ak sú v rozpore s ich vnútorným presvedčením, ktoré neriešia problém "ako vyzerám", lebo povrchnosť majú na háku. a ako vyzerajú ich telesné schránky je pre mňa málo podstatná sekundárna. dokonca ani v sexe nie je pre mňa dôležité, či žena sexi vyzerá, ale to, aké je jej sexuálne prežívanie, jej otvorenosť a zmyselnosť. takže tak :-)
    publikované: 08.04.2006 13:18:05 | autor: hogofogo (e-mail, web, neautorizovaný)
  28. murphy
    poradis? ale pamataj na Trestny zakonnik :-))
    publikované: 08.04.2006 13:24:54 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  29. Hogo
    tak o tom, či človek môže, alebo nemôže porežiť chvíle vášne s človekom, ktorý akosi esteticky nie je OK, je jedna krásna karta, budem o nej písať, vydržte :-))
    publikované: 08.04.2006 13:29:29 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  30. ale
    hogo, teraz si si u nás všetkých poriadne šplhol! :o;
    Neodolám malému rýpnutiu...;o)
    ak je sexuálne prežívanie ženy také, aké máš rád, ak je otvorená a zmyselná, tak je vlastne sexi... z čoho mi vyplýva, že je pre Teba dôležité, aby žena vyzerala sexi...v tvojom ponímaní...
    publikované: 08.04.2006 13:30:24 | autor: murphy (e-mail, web, neautorizovaný)
  31. poradím, andy
    povedz im do očí, čo si o nich skutočne myslíš.
    Adonisov, ktorí za to nestoja, sa rýchlo zbavíš a tí, ktorí za to stoja (pozor,je ich oveľa menej!) Ti zostanú naveky... a to je vlastne dobré, nie?
    publikované: 08.04.2006 13:33:50 | autor: murphy (e-mail, web, neautorizovaný)
  32. murphy, ja že ma ukrižujete, a ty napíšeš
    že som si u vás všetkých šplhol! k tomu sexi problému upresním: pre mňa nie je podstatné, aby žena sexi vyzerala, ale aby sa sexi správala a aby sexi naozaj bola. :-)
    publikované: 08.04.2006 13:34:10 | autor: hogofogo (e-mail, web, neautorizovaný)
  33. čvi, tak to som vážne zvedavý
    čo karty hovoria o tom, či človek môže, alebo nemôže prežiť chvíle vášne s človekom, ktorý akosi esteticky nie je OK. nenaznačíš aspoň niečo?
    publikované: 08.04.2006 13:35:50 | autor: hogofogo (e-mail, web, neautorizovaný)
  34. hogo,
    s tými telesnými schránkami je to tak, že pokiaľ je žena vnútorne krásna, problém s jej telesnou krásou už ani riešiť nemusíš. Nie je čo. O to sa už postarala sama. :)
    publikované: 08.04.2006 13:36:05 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
  35. no, to si ma potesila
    KAZDEMU hovorim, co si skutocne myslim... Porad nieco lepsie.
    publikované: 08.04.2006 13:37:10 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  36. murphy, a ešte malý dodatok
    ak žena dokonca aj sexi vyzerá, beriem to ako extra bonus, ktorý, nepopieram, poteší.
    publikované: 08.04.2006 13:38:02 | autor: hogofogo (e-mail, web, neautorizovaný)
  37. no, na tej karte je
    taky evidentne starsi pan a krasne mlade dievca... vyzera spokojne. ;-)
    publikované: 08.04.2006 13:38:29 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  38. čvi, kto vyzerá spokojne?
    ten starší pán, alebo to mladé dievča?
    publikované: 08.04.2006 13:40:27 | autor: hogofogo (e-mail, web, neautorizovaný)
  39. hogo
    nepredbiehaj...
    publikované: 08.04.2006 13:44:16 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  40. andy,
    tak potom mi zostáva Ti len pogratulovať! A ja že kde sa všetci podeli... u Teba sú!!!
    Nooo, ešte že nie všetci...
    publikované: 08.04.2006 13:44:26 | autor: murphy (e-mail, web, neautorizovaný)
  41. čvi, veď mi ide od zvedavosti bok vyvaliť!
    nakusneš a nedokončíš!? no, aspoň zmienim jedno moje pozorovanie: všimol som si, že medzi mužmi a ženami rozdielneho veku sa v oblasti sexu často uplatňuje jav, ktorý som si súkromne nazval "sexuálny rasizmus" alebo "sexuálna segregácia". chystám na túto tému úvahu.
    publikované: 08.04.2006 13:46:44 | autor: hogofogo (e-mail, web, neautorizovaný)
  42. murphy, a ako ty vieš o tom
    že nie všetci sú u čvi, há? ;-)
    publikované: 08.04.2006 13:49:41 | autor: hogofogo (e-mail, web, neautorizovaný)
  43. lebo
    niektorí sú u mňa, tak!
    publikované: 08.04.2006 13:53:08 | autor: murphy (e-mail, web, neautorizovaný)
  44. ... hneď som si myslel ;-)
    publikované: 08.04.2006 13:53:35 | autor: hogofogo (e-mail, web, neautorizovaný)
  45. jasneeee
    niektori tu nie su. Nevedia, o co prichadzaju

    :-)))))))))
    A hogo, ze nakusnem a nedokoncim??? To sa mne stalo stokrat, bolest hlavy rozchodis :-))
    publikované: 08.04.2006 13:56:15 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  46. ja nie som na starsich panov
    ale tesim sa tak o desat rokov na tych mladikov.
    publikované: 08.04.2006 13:56:43 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  47. čvi, rád by som sa dozvedel
    o čo prichádzam, no poloboh nie som. povedz, berieš aj polovičných polobohov?
    publikované: 08.04.2006 13:58:47 | autor: hogofogo (e-mail, web, neautorizovaný)
  48. čvi, len či sa tí mladíci o desať rokov
    budú tešiť na teba ;-)
    publikované: 08.04.2006 13:59:41 | autor: hogofogo (e-mail, web, neautorizovaný)
  49. keď zistia,
    hogo, o čo dovtedy prichádzali... určite! Však čvi? :o)
    publikované: 08.04.2006 14:02:16 | autor: murphy (e-mail, web, neautorizovaný)
  50. kto nechce, nemusi
    ale ti ostatni nebudu lutovat!
    O co prichadzas? Ani netusis :-)))))))))
    publikované: 08.04.2006 14:09:32 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  51. ľudia,
    tak toto netreba ani spracovať do príbehu, samo sa to pekne vyvíja :)
    publikované: 08.04.2006 14:16:21 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
  52. ja chcem
    byt ta stihla blondinka s predcasnou ejakulaciou, nezabudni!
    publikované: 08.04.2006 14:20:05 | autor: čvi (e-mail, web, neautorizovaný)
  53. a ja chcem
    byť JA...
    publikované: 08.04.2006 14:22:49 | autor: murphy (e-mail, web, neautorizovaný)
  54. sakra, tak to hoďte do správy autorovi
    nech sa tu nemusím toľko trápiť a celkom sám, s vymýšľaním vašich ctených pováh. Čo mi nabonzujete na seba a iných neostane nevykričané na blogu :)
    publikované: 08.04.2006 14:49:15 | autor: phil (e-mail, web, neautorizovaný)
  55. clovek tu chvilku nie je
    a uz ma hned aj 54 komentarov a nestiha:)
    publikované: 10.04.2006 11:23:08 | autor: tweety (e-mail, web, neautorizovaný)
  56. Reakcia
    Necital som cely rad reakcii, zastavil som sa pri Tvojej odpovedi, Tweety :
    preco sa potom vsetci muzi otacaju za tymi vesiakmi na saty a su uplne mimo z akehokolvek ich obrakzu v casopisoch???

    Myslim si, ze toto je rovnaky mytus, ako "dlhonozky". Kazdy vie, ze potrebuje viac ako vesiak. a ked niekto ide skutocne hladat, hlada prave to "viac". Nie kazdy ma rad "dlhonozky", rovnako, ako nie kazdy ma rad spenat, ci jahody. Keby clovek nevyrastal pod palbou televizie a medii, nikdy by nevedel co su to "dlhonozky" a ako to "ma vlastne byt". Pretoze to "nema byt nejak", to ma byt tak, aby clovek bol stastny. A to bude platit vzdy. Narozdiel od "dlhonoziek".
    publikované: 01.05.2006 11:53:18 | autor: Jtt (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014