tweety

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

P A N I K A ! ! !

+ prosba o pomoc zaverom.

    Panikarcim, priznam sa k tomu verejne a neskryto. Preco? Pretoze sa za sest dni vraciam domov a s hrozou som zistila, ze nemenovana letecka spolocnost, ktorou poletim znizila hmotnostne kvoty- hlavna batozina max. 20 kg, prirucna batozina max. 5 kg.

Co mi neda spat je ale vrtajuca myslienka- ked lietaju tymi istymi lietadlami, ako minuly rok; ceny za letenky sa nejako valne nezmenili, rovnako ani uroven poskytovanych sluzieb, ako je mozne, ze tie iste lietadla su odrazu neschopne prepravit vacsie hmotnosti? To sa objem batozinoveho priestoru scvrkol???

Kde sa usetri, ked sa znizia kvoty na batozinu???

Asi by som sa nemala stazovat, mala by som byt rada, ze na tu letenku mam, a ze budem zachvilku s mojimi drahymi. Moj problem ale je, ako vsetko to, co na Slovensku budem potrebovat a nechcem nechavat v Anglicku, kedze sa sem vratim az v septembri, napcham do tasky? Kufor som zamietla, kedze zelezna konstrukcia sama o sebe vazi nejake to kilecko naviac.

Zeby som si zabalila iba plavky, ked tam mate take tropicke horucavy??

Nuz, asi mam smolu. Bud sa pokusim nejako obabrat ludi na check-in-e (co je tazsie ako sa zda, najma ludia od nemenovanej leteckej spolocnosti su dost prisny na hmotnostne kvoty. Na druhej strane, na ked som letela domov na Vianoce, povolili mi o sedem kilov navyse na hlavnej batozine a prirucnu mi ani nevazili - btw, prirucny ruksak mal prinajmensom 15:) ) alebo budem musiet nechat aj dolezite veci v Anglicku a pokusit sa najst niekoho, kto pojde z Leicestru na Slovensko autom.

Neda mi- uz som to nacrtla. Takze. Tymto vyzyvam dobre duse, ktore su v Leicestri a dostali sa k mojmu clanku, nech sa ozvu, cim skor, tym lepsie. Napiste do Odkazu pre autora alebo do komentaru. Jedna sa o jednu tasku, stredne velkych rozmerov. Ak by ste boli ochotni a schopni ju napchat do kufra, a cca v polovici jula priviezt na Slovensko, odmena vas neminie. A mne zaroven usetrite drahocenne nervy.:)

Co dodat? Dufam, verim a nadejam sa, ze moj apel nezostane nevypocuty!:)

 

 


postrehy z bezneho dna | stály odkaz

Komentáre

  1. ach
    je mi luto, ja ti nepomozem :( nemam v polovici jula cestu okolo :)
    publikované: 27.06.2006 20:22:04 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014