tweety

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

cerstvy vzduch

    Tak velmi som sa tesila do parku. Juj, az mi tak dusa pistala, po tom, ako som bola doobeda v sparnom meste. Vsade vela ludi, kazdy nakupuje, kazdy sa snazi mat oblecene co najmenej, ale v slusnacky vyzerajucej miere. Niektori aj v neslusnacky vyzerajucej.

Vratim sa do mojho prechodneho domova, zbalim poi, prave napustam do flase cistu pramenistu (z vodovodneho kohutika, ale ved nie som narocna), ked tu domaca na mna vybafne: "would you mind staying for 30 more minutes?"

Samozrejme, ze ano, ty tapsa jedna. Posledne dva dni som tu a planujem ich stravit v co najvacsej vzdialenosti od domu a co najblizsie k prirode. Aj keby to malo znamenat, ze precestujem krizom krazom cely Leicester. Ano, "mind"ovalo by mi to!!!

Lenze, slusnost nasa kazdodenna: "no, that’s okey". Tak som tu.  V dome, kde je podla mojho vnutorneho termostatu minimalne 30 stupnov celziovych, nedychatelne a vonku je taaak nadherne.

Cakam a cakam. Mali by sa vratit o sestnastej. Ak sa nevratia, kaslem vec, idem a nezastavi ma ani retaz ocelova.

Uz asi aj tak zmizli z parku, ti s ktorymi som sa chcela stretnut, kamarati, s ktorymi ma spaja laska k poi. Minuly tyzden sme si slubili, ze sa stretneme, a tento tyzden som tam ja nebola. Aky som to len zbabelec.

Po navrate na SVK budem na cerstvom vzduchu furt. Ad jedna- byt zavreta v panelakovom byte nie je moja predstava leta. Ad dve- ak sa podari, brigadovat ako casnicka v zahradnej restauracii je mensie zlo:).

 


moje (ne)zavislosti | stály odkaz

Komentáre

  1. :))
    "..idem a nezastavi ma ani retaz ocelova." - velmi sa mi toto prirovananie pacilo
    a prajem teda krasne leto
    publikované: 04.07.2006 23:32:39 | autor: lulla (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014